SVAREN

Hur ofta tvättar du håret?:)
Svar: 1 gång per år, nä men 2-3 gånger i veckan. Dock blir de fett fort, ganska jobbigt..

Skulle du någon gång kunna tänka dig att göra en skönhetsoperation? Och isf vart på kroppen hade du valt?
Svar: Ja det skulle jag faktiskt kunna göra om jag hade pengarna! Det skulle då vara min näsa, men det är de enda!! Resten är jag nöjd med!

Snyggaste killen på skolan enligt dig?
Svar: Tänker inte svara på de för de känns lustigt att lägga ut massor med namn. Men ni vet ju min smak på killar så ni kan nästan lista ut.. Hehe, ska va lång, brunt hår, fint leende och de viktigaste av allt: Snygga kläder!!


PIC: elinwahlberg.blogg.se
Hur kommer du klä dig i höst?
3 av dina favoritplagg.
Favoritbutik.
Svar: Ungefär som på bilden ovan! Kängor, mycket metallic, silver, glitter, mysiga koftor, stora halsdukar, pälsjacka (fejk) och skjortor som är knäppta hela vägen. När de gäller färger vill jag bära mycket vinrött och militärgrönt. 
Mina svarta jeans, min svarta kavaj jacka och min ljus rosa jacka från H&M.
H&M och monki

Är du nöjd med dig utseende?
Svar: Ja det är jag! Livet är för kort för att gå och må dåligt över sitt yttre. Visst finns de saker jag skulle vilja ändra på och ibland kan man ha riktigt fuldagar då inget fungerar. Men de är bara att acceptera det och göra de bästa av sitautionen.

Hur gör du för att hålla dig så smal?:)
Svar: Haha, har nog svarat på den här frågan flera gånger förut. Men jag gör inget speciellt! Jag antar att jag har väldig bra ämneomsättning. Jag kan stoppa i mig nästan vad som helst utan att gå upp i vikt. Men jag brukar tänka på min kropp. Den mår inte bra av att äta massa skit och inte röra på mig. Så jag försöker att äta så lite socker som möjligt och röra på mig då och då. (Alltså cykla till skolan) Haha!

Hur har du råd med alla dina snygga kläder/skor?!
Hur tänker du när du shoppar? Ditt dyraste köp?
Svar: Jag jobbar! Nu när jag inte haft något jobb så har de inte varit så mycket pengar och alltså inte så mycket shopping. Men jag shoppar också ganska billiga kläder. För då har man råd att köpa mer kläder och de är roligare att ha mer kläder än dyra. Om ni förstår..
Jag brukar fundera om jag kommer använda plagget och vad jag ska ha till den. Sen oftast har jag alltid gjort en lista över plagg jag vill ha. Det blir lättare att shoppa och man får de man verkligen vill ha. På så sätt så ångrar man sig inte sen heller. 
Mitt dyraste köp är mina skor med en liten klack (de som liknar acne pistol) från Åhléns. De gick loss på 1299 kronor tror jag.

Vad gillar du mest/minst med dig själv?:)
Svar: Hmm, mest nöjd är jag med mitt hår kanske och mina naglar. Minst nöjd är jag med min näsa och min hals.


Hur sminkar du dig? Har du naturligt så tjocka ögonbryn?
Svar: Först sätter jag på foundation, sen fyller jag i mina ögonbryn, sätter på lite rouge, mascara och så använder jag conceler för att täcka mörka ringar osv. Sen är jag klar! Tar max tio minuter för mig att sminka mig.
Jo tjockleken är naturlig men dock så fyller jag i dem. Men de är bara för jag vill ha dem mörkare.

Om du bara fick sätta på dig en outfit resten av ditt liv hur skulle den se ut isåfall? Berätta
Svar: Oj svår fråga! Hm, skulle nog sätta på mig ett par svarta jeans (de passar till alla tillfällen) och ha en ganska enkel overzie tröja! Skor skulle nog vara converse. Haha vilken tråkig outfit men skulle helt enkelt välja något enkelt eftersom modet ändras hela tiden!

Favoritserie?
Hur lång är du och hur mycket väger du?
Vad vill du göra efter studenten?:)
Svar:  Det är Desperate Housewives (som sorligt nog ska lägga ner efter 8 säsonger..) och How I Met Your Mother. Haha älska Barney!
Runt 1,71 och väger 53 kg
Jag vill iallafall inte sitta kvar på Gotland. Never! Jag vill resa mycket, upptäcka världen, träffa nya människor och bara leva livet. Vart jag vill resa vet jag ännu inte, om de blir roadtrip i Europa eller om jag ska dra till Asien och glassa eller om jag ska åka till the big apple New York och bosätta mig. Vi får se vart jag hamnar! Men tillslut så kommer jag nog komma tillbaka till Sverige och börja plugga här. Dock väldigt osäker om jag någon gång kommer komma tillbaka till Gotland. Men time will tell.


Tack för alla frågor!

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

DITT NAMN:
KOM IHÅG MIG?

E-POSTADRESS: (PUBLICERAS EJ)

URL/BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback
RSS 2.0