IF YOU DON'T LIVE FOR SOMETHING YOU'LL DIE FOR NOTHING



hatt BIKBOK, väska åhléns, linne gammalt, shorts gamla, skor converse
Har SKITbråttom nu, ska fixa mig och sen iväg och festa lite. Woop Woop.

EVERYTHING WILL BE OKAY IN THE END. IF IT'S NOT OKAY IT'S NOT THE END


Mysig kväll, godnatt.

SEIZE THE DAY


Idag har jag och DJ även som igår legat och solat på Kallis. Ganska långtråkigt att sola faktiskt, men man blir ju brun! Nu tänkte jag göra iordning mig lite för ikväll ska jag ut och äta. Pussen!!

JAG ÄLSKAR GOTLAND PÅ SOMMAREN



Vi sket i Tofta och drog till Kallbadhuset istället. Åh vad soft det är där, jag och DJ har bara legat och stekt hela dagen. Så skönt!! Nu blir det lite tårta och sedan iväg till DJ för lite häng.
Btw, det är fest hos mange....

IF YOU ARE FIRST YOU ARE FIRST. IF YOU ARE SECOND, YOU ARE NOTHING



pic: weheartit.com
Klockan är 02.35 och jag är uppe, sjukt! Eftersom jag ska upp skapligt tidigt imorgon och dra till tofta beach. Första gånger iår, woop woop. Nä nu måste jag sova, mitt huvud väger minst 5 kg!! Godnatt.

DAYLIGHT COME AND WE DON'T WANNA GO HOME




MIDSOMMAROUTFIT


Såhär såg jag ut igår på midsommar!

ALL WE NEED IS LOVE


Hoppas ni har en grym midsommar och att ni får en fin kväll!! Pussar


SILVER AND GOLD


Ser ni silverbyxorna, mhmmmm va snygga. MÅSTE ha! Vet någon om de finns butik osv osv osv.

WHEN THE NIGHT FALLS THE LONELINESS CALLS



pics: me
Sitter nu och fixar lite musik till min iphone. Imorgon (eller rättare sagt, idag) är de då midsommar! Då ska jag ut till Åminne med Daniela och hennes familj. Kommer vara där i två dagar kanske så kommer fixa några förinställda inlägg, låter bra huuuh?

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'M INDESTRUCTIBLE


Jag såg en sjukt bra film ikväll, unknown heter den. Den borde ni se om ni gillar spännande och helt mindfuckade filmer! Annars då? Jag går här hemma och rullar tummarna, när kan solen och sommaren titta fram egentligen??

PLASTVÄSKOR


Ni som letar efter plastväskor så finns de just nu på nelly.com för 149 kronor!


I SAID, CHAMPAGNE SHOWERS


pic: me
Åh, ÅH, ÅHHH vad bra låt. Klick klick
Förresten, hade jättekul igår! Nu vill man bara att solen ska titta fram, den har gömt sig i flera dagar.


DON'T SAY IT'S OVER



skor din sko, tjocktröja ginatricot, väska åhléns, solglasögon lindex
Idag har jag varit på stan och fixat lite inför ikväll! För då ska Simon firas som fyller 18 år. Det ska faktiskt bli väldigt trevligt så ska börja fixa mig nu och sen iväg. Vi kaaaaaanske hörs senare, pussen.

DANCE BABY


FESTLISTA

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW



torsdagens outfit/ klänning lindex, skor nelly.com
Nej, jag fick inte se Rebecca&Fiona i torsdags för jag blev utslängd, ja utslängd. Men that's life. Livet går vidare och jag lär väl se de någon annan gång. Nu när det är sommarlov så är jag extra upptagen med att göra ingenting, det är faktiskt ganska soft.

PUT YOUR HANDS UP IF YOU FEEL LOVE



skor din sko, väska åhléns, klänning cubus, kofta åhléns, kinesögon solen
Idag var det äntligen skolavslutning!! Vädret imorse gjorde att jag tog den svarta koftan men självklart skulle de bli jättevarmt senare. Men nu är det iallafall sommarlov (wohooo). Det känns väldigt konstigt faktiskt, tar väl ett tag för sig att vänja sig. MEN jag hoppas på den bästa sommaren någonsin!! Ikväll ska vi inviga sommarlovet på Gute där Rebecca&Fiona spelar (!!!) TAGGA.

BORN TO BE SOMEBODY


från JC
Var på stan igår och hittade äääääääääntligen en mobilväska, har letat flera månander och så igår låg den där bara framför mig. Hittade också en sjukt snygg ring! Ni vet kjolarna några inlägg ner också? Hittade den gråa på VILA så slipper beställa, katching.

LIVET ÄR BÄST



bilder från igår

THE WINNER TAKES IT ALL


bubbleroom.se
Sjukt snygga kjolar, ska man beställa och isåfall vilken färg? Hmmm


JAG HOPPAS, JAG DRÖMMER ATT MARKEN DU GÅR PÅ, GÅR SÖNDER



t-shirt H&M, väska mammas, byxor lindex, skor converse och nej jag har inte klippt page
Detta hade jag på mig i lördags då jag var och såg Baksmällan del II på bio. Den var sjukt bra, älskar ju dessa filmer!! Helgen har varit lugn så nu är jag taggade till 1000 inför torsdag. Skolavslutning och Rebecca&Fiona, HUR NICE?! Idag är jag iallafall ledig och då undrar ni säkert varför jag är uppe så tidigt, jo för jag fick reda på imorse att jag var ledig. Kul.
Nu tänkte jag bättra på brännan, xxxx

WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM


gårkvällens outfit
skor din sko, shorts gamla jeans, t-shirt H&M, kofta H&M


FREDAG 11.07.10


pics: från idag
Hade en lektion idag, så jag slutade alltså klockan 09.00. Haha ovärt. Sen har jag och DJ struttat runt och gjort lite saker och sen ner till WS för att se alla glada studenter springa ut på balkongen. GRATTIS alla studenter!!! Jag är typ såååååååååååhär avundsjuk. Men iallafall...
Bästa framträdande: NVNV08A
Bäst låt: SP08A
Bästa tal: HP08C och ECDT08/ECET08
Bästa entré: HP08A
Nu ska jag sticka, ha det göttttttttt

DAY TEN: ONE CONFESSION

1. Jag tycker alla killar i kostym och studentmössa är skitsnygga.
Nu tänker ni: ehhhhh okej. Haha, men alla år jag har kollat på studenten så blir seriöst ALLA killar snygga. Killar som man aldrig ens har kollat på i skolan eller skulle märka på stan blir sjukt snygga, varför? Jo för de har kostym och stundentmössa. Jag vet inte varför jag tycker det, men de blir så stiliga och mössan är sjukt snyggt. Såå nu vet ni det! Haha. Fett konstig bekännelse. Men ja det är så jag är, konstig.

WE DON'T CARE WHAT PEOPLE SAY, WE KNOW THE TRUTH



tröja H&M, långklänning H&M, väska mammas, skor converse, solglasögon lindex
Haha oj vad sur jag ser ut på andra bilden. Men så är verkligen inte läget för tillfället. Idag är jag gladare än gladaste, fast min dator är sönder, min mobil kan man inte smsa ifrån och ligger efter med några arbeten så är sjukt glad idag. Bara för jag fick veta idag att jag klarade matten. Det var en sten som släpptes från mitt hjärta, sååå skönt.

CAT EYE


lindex
Var på stan en sväng idag och köpte dessa solglasögon. Titta vilket fint fodral jag fick med!! Woop woop

DAY NINE: TWO FAVORITE SONGS

Den här är svår alltså eftersom jag älskar musik och har nya favoriter hela tiden. Får en favoritlåt, lyssnar på den hundra gånger, tröttnar och får en ny. Så funkar jag. Men visst finns det några låtar som står mig varmt om hjärtat och som man aldrig riktigt kan tröttna på.

1. Michael Jackson-Man in the mirror
Inte så otippat eftersom Michael Jackson är en av de få artisterna som jag älskar och helt ärligt, han har inte gjort en enda dålig låt. Men den här låten är speciell, den får mig att tänka tillbaks på fina minnen och så är den så fin. Texten och låten är så fin att jag aldrig kan tröttna, hur mycket jag än lyssnar.

2. Whitney Houston-I wanna dance with somebody
Alltid när jag hör den här blir jag så glad och vill såklart dansa! Whitney är en sjukt bra artist och har en fantastiskt röst. Jag själv älskar 80's och den här låten kan jag inte tröttna på. Älskar att lyssna på den på vintern, får mig att tänka tillbaka till sena sommarkvällar.

TYP SÅDÄR SKITSNYGGT


pic: hilda sandström, modette
Kreativt och snyggt, om man ändå var bra på sådant. Haha

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA



pics: bruno dayan
Tjeeeeeeeeennare. Det har varit soft med några dagar ledighet men nu är skolan igång igen och det suger lite. Just nu så vill jag inget mer än att sluta skolan. Så typiskt mig också att glömma att vi hade sovmorgon idag så jag gick upp vid 07.00 som i vanlig ordning. Men det gjorde inte så mycket, hade ändå lite arbeten jag skulle göra. Nu ska jag sätta igång med de allra sista inlämningarna. See you around.

DAY EIGHT: THREE TURN ONS

1. Brunt hår.
2. Vackert leende.
3. Lång.

BRA DAG




Igår var det fest och en väldigt bra sådan. Så idag har man mått som förtjänat, så för att vila upp sig så åkte jag ut till åminne med DJ's familj och tog årets första dopp, åt god mat och solade. Hur mysigt som helst. Nu är vi i stan igen och ska snart ner till almedalen för att mysa lite och njuta av de vackra vädret. Hare götttttttt

DAY SEVEN: FOUR TURN OFFS

1. Finnig och äcklig hy.
2. Ofräscha som luktar svett med ful klädstil.
3. Snusning och rökning.
4. Feta killar.

DET KALLAR JAG FYND


Igår så var vi på loppis. Jag brukar ALDRIG gå på loppisar (händer ytterst sällan) och har aldrig ens köpt något på en loppis. Men igår så såg jag detta halsband bara ligga där bland alla bord och det var så fint. Så självklart köpte jag det! Gissa hur mycket det kosta? 10 kronor, KAP.

DAY SIX: FIVE THING YOU LIKE TO DO



1.
Sova.
2. Handla kläder, hehehe.
3. Bada i havet.
4. Se en asbra film.
5. Dansa.

NY KLÄNNING



cubus, 399 kronor
Har sagt det förut men säger det igen, cubus slutar aldrig förvåna alltså! Köpte denna för några dagar sen och den är huuuur fin som helst. Såg att de fanns i linne också om någon skulle vilja ha det istället!

IF I FALL, WILL YOU CATCH ME?



skor converse, shorts bikbok, jacka VILA, tröja mammas 
Hej!! Vilket fint väder vi hade igår, var ju tropisk värme. Gaaaalet. Idag är det dock inte lika varmt men det är ändå varmt. Skoldagen var lika meningslös som de andra två den här veckan men nu har vi fått "helg". Vi är lediga tor, fre, lör, sö, må. Feta skönt. Sa förut också att jag inte har kvar några prov, det har jag inte. Men har några inlämningar kvar. Surt.

RSS 2.0